Ripple kopen

Maak gratis een Bitvavo account aan inclusief Ripple wallet om Ripple te kunnen kopen en verkopen.

Registreren    |    Inloggen
Kopen & Verkopen
1 =
swap_vert
Aan de slag

Koop Ripple in 3 eenvoudige stappen

Koop Ripple in 3 eenvoudige stappen

Koop binnen enkele minuten de valuta van de toekomst.

1

Ripple Wallet Aanmaken

Maak een Bitvavo account aan met bijbehorende wallet waarop u veilig uw digitale valuta kunt beheren. Iedere klant is bij ons welkom. Wij streven ernaar om digitale valuta voor iedereen toegankelijk te maken. Voor aanmelden worden geen kosten in rekening gebracht en is dus geheel gratis.

2

Bedragen overmaken

Maak een bedrag over voor de aankoop van digitale valuta. Dit kan eenvoudig dankzij de betaalmethodes die wij aanbieden. Voor uw bescherming bieden wij een modern beveiligingssysteem en een professioneel team.

3

Aan de slag

Koop direct de valuta van de toekomst. Bij Bitvavo kunt u zonder enige technische rompslomp direct digitale valuta kopen en verkopen vanaf uw Bitvavo panel. Transacties worden razendsnel door Bitvavo verwerkt.


Wat is Ripple?

settings

Technische beschrijving

Ripple is een internationale waardedrager die gebruikt kan worden om zowel conventionele als cryptovaluta te versturen. Deze kunnen razendsnel van de ene naar de andere kant van de wereld worden verzonden.

format_quote

In andere woorden...

Ripple is een technologie waarmee men geld kan versturen, waar ook ter wereld. De onderliggende technologie kan zowel digitale munten zoals Ripple zelf versturen, maar ook Euro’s, Dollars, en andere valuta.


Wanneer en waarom is Ripple ontwikkeld?

timeline

Een andere strategie

In tegenstelling tot andere blockchain-implementaties probeert Ripple niet de huidige financiële markten te vervangen. In plaats daarvan probeert het de blockchain-technologie in te zetten om de bestaande financiële industrie efficiënter te maken.

code

Een technische verbetering

Ripple is een van de oudere blockchain-technologieën. Het was ontwikkeld toen het duidelijk werd dat Bitcoin het moeilijk zou krijgen met de praktische bruikbaarheid in de toekomst, vanwege langzame transactiesnelheden en groeiende transactiekosten.

copyright

Eigendom van een bedrijf

In tegenstelling tot andere cryptovaluta en blockchain-technologieën, wordt Ripple door een bedrijf beheerd. Ripple heeft een gecentraliseerde benadering genomen om het interessant te maken voor banken en andere conventionele instituties.


Wat zijn de kenmerken van Ripple?

fast_forward

Transactiesnelheden

Ripple kan zowel cryptovaluta als conventionele valuta wereldwijd in enkele seconden versturen. Het wil daarmee het dure en trage internationale SWIFT systeem vervangen.

gavel

Centralisatie

De gecentraliseerde aard van Ripple maakt wettelijke integratie gemakkelijker. Experts zeggen dat hierdoor een grotere kans bestaat tot acceptatie door overheden.

device_hub

Afhankelijkheid

Ripple is zogenaamd “pre-mined”, wat betekent dat alle munten gemaakt zijn door het bedrijf Ripple Labs. Het bedrijf bezit nog zo’n 50 miljard Ripples in de hoop dat het in waarde zal stijgen.

account_balance

Adoptie door banken

Sommige experts zeggen dat de technologie waar Ripple op is gebaseerd interessant is voor banken, maar de valuta zelf niet per sé. Dit kan betekenen dat banken andere valuta gaan gebruiken dan Ripple op het Ripple systeem.


Ripple kopen

Eenvoudig Ripple kopen op het platform van Bitvavo.

Zonder technische rompslomp Ripple kopen? Bitvavo maakt digitale valuta voor iedereen toegankelijk. Registreren is eenvoudig en binnen enkele minuten beschikt u over de valuta van de toekomst. Dankzij ons geavanceerde platform heeft u overal toegang tot uw eigen digitale valuta. Wij hanteren geen minimum bedragen en instappen is voor iedereen mogelijk. Bij Bitvavo kunt u profiteren van razendsnel groeiende technologieën en meerdere digitale valuta kopen en verkopen. Onze missie is het aanbieden van digitale valuta op een veilige, eenvoudige en toegankelijke wijze. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ons team bestaat uit mensen met een passie voor digitale valuta, en we zijn altijd bereid om u te helpen.

Aan de slag

Beoordelingen

Wat onze klanten over ons zeggen.


Over Ons

  • Herengracht 450
  • 1017 CA Amsterdam
  • support@bitvavo.com
  • KvK: 68743424