Ripple Kopen

Bij Bitvavo kunt u heel eenvoudig Ripple kopen met iDeal of bankoverschrijving. Het bestelproces bestaat uit een paar simpele stappen. U kunt Ripple zowel kopen als verkopen.

Onze Munten:

Koop Ripple in 3 eenvoudige stappen

Koop binnen enkele minuten de valuta van de toekomst.

1. Aanmelden

Maak een account aan binnen enkele minuten.

2. Saldo storten

Plaats saldo op uw account met bijvoorbeeld iDeal.

3. Aan de slag

Koop direct de valuta van de toekomst.Wat is Ripple?

Technische beschrijving

Ripple is een internationaal vervoersmiddel van waarde dat gebruikt kan worden om zowel conventionele als cryptovaluta te versturen. Deze kunnen razendsnel van de ene naar de andere kant van de wereld worden verzonden.

In andere woorden...

Ripple is een technologie waarmee men geld kan versturen, waar ook ter wereld. De onderliggende technologie kan zowel digitale munten zoals Ripple zelf versturen, maar ook Euro’s, Dollars, en andere valuta.

Wanneer en waarom is Ripple ontwikkeld?

Een andere strategie

In tegenstelling tot andere blockchain-implementaties probeert Ripple niet de huidige financiële markten te vervangen. In plaats daarvan probeert het de blockchain-technologie in te zetten om de bestaande financiële industrie efficiënter te maken.

Een technische verbetering

Ripple is een van de oudere blockchain-technologieën. Het was ontwikkeld toen het duidelijk werd dat Bitcoin het moeilijk zou krijgen met de praktische bruikbaarheid in de toekomst, vanwege langzame transactiesnelheden en groeiende transactiekosten.

Eigendom van een bedrijf

In tegenstelling tot andere cryptovaluta en blockchain-technologieën, wordt Ripple door een bedrijf beheerd. Ripple heeft een gecentraliseerde benadering genomen om het interessant te maken voor banken en andere conventionele instituties.

Wat zijn de kenmerken van Ripple?

Transactiesnelheden

Ripple kan zowel cryptovaluta als conventionele valuta wereldwijd in enkele seconden versturen. Het wil daarmee het dure en trage internationale SWIFT systeem vervangen.

Centralisatie

De gecentraliseerde aard van Ripple maakt wettelijke integratie gemakkelijker. Experts zeggen dat hierdoor een grotere kans bestaat tot acceptatie door overheden.

Afhankelijkheid

Ripple is zogenaamd “pre-mined”, wat betekent dat alle munten gemaakt zijn door het bedrijf Ripple Labs. Het bedrijf bezit nog zo’n 50 miljard Ripples in de hoop dat het in waarde zal stijgen.

Adoptie door banken

Sommige experts zeggen dat de technologie waar Ripple op is gebaseerd interessant is voor banken, maar de valuta zelf niet per sé. Dit kan betekenen dat banken andere valuta gaan gebruiken dan Ripple op het Ripple systeem.

Over Bitvavo

Eenvoudig Ripple kopen op het platform van Bitvavo.

Zonder technische rompslomp Ripple kopen? Bitvavo maakt digitale valuta voor iedereen toegankelijk. Registreren is eenvoudig en binnen enkele minuten beschikt u over de valuta van de toekomst. Dankzij ons geavanceerde platform heeft u overal toegang tot uw eigen digitale valuta. Wij hanteren geen minimum bedragen, instappen is voor iedereen mogelijk. Bij Bitvavo kunt u profiteren van razendsnel groeiende technologieën en meerdere digitale valuta kopen en verkopen. Onze missie is het aanbieden van digitale valuta op een veilige, eenvoudige en toegankelijke wijze. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ons team bestaat uit mensen met een passie voor digitale valuta, en we zijn altijd bereid om u te helpen.

Bitvavo.com