Qtum kopen

Maak gratis een account aan inclusief Qtum wallet om Qtum te kunnen kopen en verkopen.

BTC
=
euro_symbol
EUR
Betaal met iDeal - Geen eigen wallet nodig - Kies uit 37 digitale valuta
Betaal met iDeal
Geen eigen wallet nodig
Kies uit 37 digitale valuta

Koop Qtum in 3 stappen

1. Aanmelden

Maak gratis een account aan om Qtum te kunnen kopen en verkopen.

2. Bedragen overmaken

Maak een bedrag over voor de aankoop van Qtum.

3. Aan de slag

Koop Qtum. U heeft geen eigen wallet nodig.

Ons aanbod naast Qtum

+ 32 digitale valuta keyboard_arrow_down

Over Qtum

Wat is Qtum?

Qtum is een blockchaintechnologie en digitale valuta waarmee slimme contracten kunnen worden opgesteld. Het gebruikt een Proof of Stake algoritme om transacties vast te stellen.

Qtum is vergelijkbaar met Ethereum en NEO, en kan ook worden gebruikt voor het maken van onderlinge afspraken die geen externe partij nodig hebben voor handhaving.

Wanneer en waarom is Qtum ontwikkeld?

Qtum is pas in 2016 gestart en daarmee een jonge blockchaintechnologie vergeleken met andere technologieën. Het wordt ontwikkeld door een team in Singapore. De missie van Qtum is het samenbrengen van het beste van alle blockchaintechnologieën om zo een platform te creëren dat daadwerkelijk op grote schaal kan worden toegepast. Qtum gebruikt elementen van onder andere Bitcoin en Ethereum om een gecombineerd pakket samen te stellen dat in de ogen van het ontwikkelaarsteam een ideale mix is.

Wat zijn de kenmerken van Qtum?

Qtum richt zich op het faciliteren van slimme contracten. Deze functie zorgt ervoor dat je geen externe partij meer nodig hebt voor het handhaven van afspraken. Het developmentteam van Qtum hoopt een bibliotheek te kunnen aanleggen van slimme contracten die iedereen kan gebruiken zonder daarvoor aanpassingen te hoeven maken. Qtum probeert de mobiele implementatie van de technologie te stimuleren. Het team hoopt daarmee dat de munt wijdverspreid zal worden gebruikt op mobiele telefoons. De ontwikkeling van Qtum wordt zo transparant en regelmatig mogelijk gehouden. Daarmee hoopt het ontwikkelaarsteam dat vertrouwen wordt gegenereerd voor investeerders.

Wat onze klanten zeggen

Aan de slag
Bitvavo.com >  
Qtum