Ethereum kopen

Maak gratis een Bitvavo account aan inclusief Ethereum wallet om Ethereum te kunnen kopen en verkopen.

Registreren    |    Inloggen
Kopen & Verkopen
1 =
swap_vert
Aan de slag

Koop Ethereum in 3 eenvoudige stappen

Koop Ethereum in 3 eenvoudige stappen

Koop binnen enkele minuten de valuta van de toekomst.

1

Ethereum Wallet Aanmaken

Maak een Bitvavo account aan met bijbehorende wallet waarop u veilig uw digitale valuta kunt beheren. Iedere klant is bij ons welkom. Wij streven ernaar om digitale valuta voor iedereen toegankelijk te maken. Voor aanmelden worden geen kosten in rekening gebracht en is dus geheel gratis.

2

Bedragen overmaken

Maak een bedrag over voor de aankoop van digitale valuta. Dit kan eenvoudig dankzij de betaalmethodes die wij aanbieden. Voor uw bescherming bieden wij een modern beveiligingssysteem en een professioneel team.

3

Aan de slag

Koop direct de valuta van de toekomst. Bij Bitvavo kunt u zonder enige technische rompslomp direct digitale valuta kopen en verkopen vanaf uw Bitvavo panel. Transacties worden razendsnel door Bitvavo verwerkt.


Wat is Ethereum?

settings

Technische beschrijving

Ethereum is een open source platform dat is ontwikkeld op de principes van Blockchain technologie. Ontwikkelaars kunnen met behulp van Ethereum decentrale applicaties maken.

format_quote

In andere woorden...

Net als Bitcoin is Ethereum gebaseerd op de blockchain technologie. Ethereum is echter vooral gericht op het bieden van een platform voor decentrale applicaties.


Wanneer en waarom is Ethereum ontwikkeld?

timeline

Ethereum en Ether

Ethereum is in 2013 voor het eerst uitgebracht. Ethereum is het platform en de valuta die je kunt bezitten en verhandelen wordt officieel ”Ether” genoemd.

library_books

Slimme contracten

Ethereum biedt de mogelijkheid om zogenaamde slimme contracten af te sluiten tussen mensen. Dit zijn geprogrammeerde afspraken waarbij je geen derde partij nodig hebt om ze te handhaven.

security

Vertrouwen

Ethereum heeft als doel om de internetwereld te geven wat het mist: vertrouwen. Een decentraal platform met slimme contracten kan ervoor zorgen dat partijen elkaar op het internet kunnen vertrouwen.


Wat zijn de kenmerken van Ethereum?

lightbulb_outline

Innovatief

Ethereum is een innovatieve technologie die decentraal interacties tussen mensen kan systematiseren en daarmee vertrouwen kan brengen op het internet.

code

Open source

De broncode van Ethereum is toegankelijk voor iedereen. Dit zorgt ervoor dat iedereen kan bijdragen aan het project. Developers kunnen daarbij decentraal applicaties bouwen.

add

Anders dan de rest

Ether (de valuta op het Ethereumplatform) is anders dan andere digitale valuta gezien de mogelijkheid om slimme contracten op te stellen die de intereactie tussen munthouders vastleggen.

done

Proof of stake

Ethereum gaat over van ”proof of work” naar ”proof of stake”. In andere woorden: de benodigde rekenkracht en daarmee het elektriciteitsverbruik is zo veel lager dan voorheen.


Ethereum kopen

Eenvoudig Ethereum kopen op het platform van Bitvavo.

Zonder technische rompslomp Ethereum kopen? Bitvavo maakt digitale valuta voor iedereen toegankelijk. Registreren is eenvoudig en binnen enkele minuten beschikt u over de valuta van de toekomst. Dankzij ons geavanceerde platform heeft u overal toegang tot uw eigen digitale valuta. Wij hanteren geen minimum bedragen en instappen is voor iedereen mogelijk. Bij Bitvavo kunt u profiteren van razendsnel groeiende technologieën en meerdere digitale valuta kopen en verkopen. Onze missie is het aanbieden van digitale valuta op een veilige, eenvoudige en toegankelijke wijze. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ons team bestaat uit mensen met een passie voor digitale valuta, en we zijn altijd bereid om u te helpen.

Aan de slag

Beoordelingen

Wat onze klanten over ons zeggen.


Over Ons

  • Herengracht 450
  • 1017 CA Amsterdam
  • support@bitvavo.com
  • KvK: 68743424