Bitcoin Cash kopen

Maak gratis een account aan inclusief Bitcoin Cash wallet om Bitcoin Cash te kunnen kopen en verkopen.

BTC
=
euro_symbol
EUR
Betaal met iDeal - Geen eigen wallet nodig - Kies uit 37 digitale valuta
Betaal met iDeal
Geen eigen wallet nodig
Kies uit 37 digitale valuta

Koop Bitcoin Cash in 3 stappen

1. Aanmelden

Maak gratis een account aan om Bitcoin Cash te kunnen kopen en verkopen.

2. Bedragen overmaken

Maak een bedrag over voor de aankoop van Bitcoin Cash.

3. Aan de slag

Koop Bitcoin Cash. U heeft geen eigen wallet nodig.

Ons aanbod naast Bitcoin Cash

+ 32 digitale valuta keyboard_arrow_down

Over Bitcoin Cash

Wat is Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash is een zogenaamde ”fork” van Bitcoin. Exact dezelfde code als die van Bitcoin kan gevonden worden in Bitcoin Cash. De broncode is aangepast om de snelheid te verbeteren.

Bitcoin Cash is bijna hetzelfde als Bitcoin, alleen dan wat sneller. Het is afgesplitst van de broncode van Bitcoin en daardoor in de basis gelijk aan Bitcoin.

Wanneer en waarom is Bitcoin Cash ontwikkeld?

Bitcoin Cash is in 2017 ontwikkeld als afsplitsing van Bitcoin. Het kan dus worden gecategoriseerd als een van de nieuwere digitale valuta. Bitcoin Cash is ontstaan als gevolgd van de populariteit van Bitcoin. Door het grote aantal gebruikers werd de transactiesnelheid te traag en kwam er een noodzaak voor verbeterde snelheden. Bitcoin Cash heeft met blocks van 8MB een 8 keer hogere transactiecapaciteit dan Bitcoin. De functionaliteit is verder praktisch hetzelfde.

Wat zijn de kenmerken van Bitcoin Cash?

Als je verhoogde snelheid wilt vergeleken met Bitcoin, dan is Bitcoin Cash de eerste in de rij. Transacties worden vaak binnen enkele seconden tot minuten uitgevoerd en voltooid. Het Bitcoin Cash netwerk draait zonder opstoppingen wegens capaciteitsproblemen. Het kan daarom waarschijnlijk goed worden opgeschaald voor eventuele groei. Bitcoin Cash is echt helemaal apart van Bitcoin. De twee munten hebben in de praktijk helemaal niks meer met elkaar te maken. Het komt vanuit dezelfde oorsprong maar is nu geheel zelfstandig. Bitcoin Cash wordt ontwikkeld door meerdere onafhankelijke teams van ontwikkelaars. Geen van deze groepen zelf kan het gehele project alleen besturen.

Wat onze klanten zeggen

Aan de slag
Bitvavo.com >  
Bitcoin-cash