Bitcoin Cash kopen

Maak gratis een Bitvavo account aan inclusief Bitcoin Cash wallet om Bitcoin Cash te kunnen kopen en verkopen.

Registreren    |    Inloggen
Kopen & Verkopen
1 =
swap_vert
Aan de slag

Koop Bitcoin Cash in 3 eenvoudige stappen

Koop Bitcoin Cash in 3 eenvoudige stappen

Koop binnen enkele minuten de valuta van de toekomst.

1

Bitcoin Cash Wallet Aanmaken

Maak een Bitvavo account aan met bijbehorende wallet waarop u veilig uw digitale valuta kunt beheren. Iedere klant is bij ons welkom. Wij streven ernaar om digitale valuta voor iedereen toegankelijk te maken. Voor aanmelden worden geen kosten in rekening gebracht en is dus geheel gratis.

2

Bedragen overmaken

Maak een bedrag over voor de aankoop van digitale valuta. Dit kan eenvoudig dankzij de betaalmethodes die wij aanbieden. Voor uw bescherming bieden wij een modern beveiligingssysteem en een professioneel team.

3

Aan de slag

Koop direct de valuta van de toekomst. Bij Bitvavo kunt u zonder enige technische rompslomp direct digitale valuta kopen en verkopen vanaf uw Bitvavo panel. Transacties worden razendsnel door Bitvavo verwerkt.


Wat is Bitcoin Cash?

settings

Technische beschrijving

Bitcoin Cash is een zogenaamde ”fork” van Bitcoin. Exact dezelfde code als die van Bitcoin kan gevonden worden in Bitcoin Cash. De broncode is aangepast om de snelheid te verbeteren.

format_quote

In andere woorden...

Bitcoin Cash is bijna hetzelfde als Bitcoin, alleen dan wat sneller. Het is afgesplitst van de broncode van Bitcoin en daardoor in de basis gelijk aan Bitcoin.


Wanneer en waarom is Bitcoin Cash ontwikkeld?

lightbulb_outline

Een nieuwe valuta

Bitcoin Cash is in 2017 ontwikkeld als afsplitsing van Bitcoin. Het kan dus worden gecategoriseerd als een van de nieuwere digitale valuta.

show_chart

Verhoogde transactiesnelheden

Bitcoin Cash is ontstaan als gevolgd van de populariteit van Bitcoin. Door het grote aantal gebruikers werd de transactiesnelheid te traag en kwam er een noodzaak voor verbeterde snelheden.

storage

Naar 8 MB

Bitcoin Cash heeft met blocks van 8MB een 8 keer hogere transactiecapaciteit dan Bitcoin. De functionaliteit is verder praktisch hetzelfde.


Wat zijn de kenmerken van Bitcoin Cash?

fast_forward

Sneller dan Bitcoin

Als je verhoogde snelheid wilt vergeleken met Bitcoin, dan is Bitcoin Cash de eerste in de rij. Transacties worden vaak binnen enkele seconden tot minuten uitgevoerd en voltooid.

public

Schaalbaar

Het Bitcoin Cash netwerk draait zonder opstoppingen wegens capaciteitsproblemen. Het kan daarom waarschijnlijk goed worden opgeschaald voor eventuele groei.

call_split

Gescheiden van Bitcoin

Bitcoin Cash is echt helemaal apart van Bitcoin. De twee munten hebben in de praktijk helemaal niks meer met elkaar te maken. Het komt vanuit dezelfde oorsprong maar is nu geheel zelfstandig.

code

Meerdere ontwikkelaarsteams

Bitcoin Cash wordt ontwikkeld door meerdere onafhankelijke teams van ontwikkelaars. Geen van deze groepen zelf kan het gehele project alleen besturen.


Bitcoin Cash kopen

Eenvoudig Bitcoin Cash kopen op het platform van Bitvavo.

Zonder technische rompslomp Bitcoin Cash kopen? Bitvavo maakt digitale valuta voor iedereen toegankelijk. Registreren is eenvoudig en binnen enkele minuten beschikt u over de valuta van de toekomst. Dankzij ons geavanceerde platform heeft u overal toegang tot uw eigen digitale valuta. Wij hanteren geen minimum bedragen en instappen is voor iedereen mogelijk. Bij Bitvavo kunt u profiteren van razendsnel groeiende technologieën en meerdere digitale valuta kopen en verkopen. Onze missie is het aanbieden van digitale valuta op een veilige, eenvoudige en toegankelijke wijze. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ons team bestaat uit mensen met een passie voor digitale valuta, en we zijn altijd bereid om u te helpen.

Aan de slag

Beoordelingen

Wat onze klanten over ons zeggen.


Over Ons

  • Herengracht 450
  • 1017 CA Amsterdam
  • support@bitvavo.com
  • KvK: 68743424