Bitcoin Kopen

Bij Bitvavo kunt u heel eenvoudig Bitcoin kopen met iDeal of bankoverschrijving. Het bestelproces bestaat uit een paar simpele stappen. U kunt Bitcoin zowel kopen als verkopen.

Onze Munten:

Koop Bitcoin in 3 eenvoudige stappen

Koop binnen enkele minuten de valuta van de toekomst.

1. Aanmelden

Maak een account aan binnen enkele minuten.

2. Saldo storten

Plaats saldo op uw account met bijvoorbeeld iDeal.

3. Aan de slag

Koop direct de valuta van de toekomst.Hoe kom ik aan Bitcoin?

De hoeveelheid Bitcoin is in tegenstelling tot de hoeveelheid Euro's en Dollars beperkt, Bitcoins kunnen niet bijgedrukt worden, echter kunt u Bitcoins verdienen door deze te Minen, het inzetten van rekenkracht van uw computer om Bitcoin transacties te verifiëren. Efficiënt Minen is technisch ingewikkeld en kost veel stroom, een eenvoudigere manier om aan Bitcoin te komen is door deze te kopen.

Waarom Bitvavo?

Bij Bitvavo kunt u eenvoudig Bitcoin kopen. Bitvavo maakt automatisch een Bitcoin wallet voor u aan, u kunt met vertrouwde betaalmethodes betalen en u ondervindt geen hinder van technische obstakels. U kunt eenvoudig saldo storten op uw Bitvavo account, waardoor u op ieder gewenst moment Bitcoin kunt kopen en verkopen.

Wat is Bitcoin?

Bitcoin is de eerste cryptocurrency. Bitcoins kunnen net als Euro's en Dollars gebruikt worden om mee te betalen. Omdat Bitcoin decentraal is kunt uw eigen Bitcoin beheren in een zogenaamde Wallet, hierdoor is Bitcoin onafhankelijk van grenzen, censuur en banken. In tegenstelling tot de systemen waar we nu mee betalen, zoals bijvoorbeeld creditcards, is Bitcoin uitermate geschikt voor gebruik op het Internet.

Over Bitvavo

Eenvoudig Bitcoin kopen op het platform van Bitvavo.

Zonder technische rompslomp Bitcoin kopen? Bitvavo maakt digitale valuta voor iedereen toegankelijk. Registreren is eenvoudig en binnen enkele minuten beschikt u over de valuta van de toekomst. Dankzij ons geavanceerde platform heeft u overal toegang tot uw eigen digitale valuta. Wij hanteren geen minimum bedragen, instappen is voor iedereen mogelijk. Bij Bitvavo kunt u profiteren van razendsnel groeiende technologieën en meerdere digitale valuta kopen en verkopen. Onze missie is het aanbieden van digitale valuta op een veilige, eenvoudige en toegankelijke wijze. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ons team bestaat uit mensen met een passie voor digitale valuta, en we zijn altijd bereid om u te helpen.

Bitvavo.com