Bitcoin kopen

Maak gratis een Bitvavo account aan inclusief Bitcoin wallet om Bitcoin te kunnen kopen en verkopen.

Registreren    |    Inloggen
Kopen & Verkopen
1 =
swap_vert
Aan de slag

Koop Bitcoin in 3 eenvoudige stappen

Koop Bitcoin in 3 eenvoudige stappen

Koop binnen enkele minuten de valuta van de toekomst.

1

Bitcoin Wallet Aanmaken

Maak een Bitvavo account aan met bijbehorende wallet waarop u veilig uw digitale valuta kunt beheren. Iedere klant is bij ons welkom. Wij streven ernaar om digitale valuta voor iedereen toegankelijk te maken. Voor aanmelden worden geen kosten in rekening gebracht en is dus geheel gratis.

2

Bedragen overmaken

Maak een bedrag over voor de aankoop van digitale valuta. Dit kan eenvoudig dankzij de betaalmethodes die wij aanbieden. Voor uw bescherming bieden wij een modern beveiligingssysteem en een professioneel team.

3

Aan de slag

Koop direct de valuta van de toekomst. Bij Bitvavo kunt u zonder enige technische rompslomp direct digitale valuta kopen en verkopen vanaf uw Bitvavo panel. Transacties worden razendsnel door Bitvavo verwerkt.


Wat is Bitcoin?

settings

Technische beschrijving

Bitcoin is een gedecentraliseerde digitale valuta en wordt daardoor niet beheerd door een overheidsinstitutie zoals een bank. Bitcoinbezitters kunnen niet gemakkelijk worden geidentificeerd en zijn daarom in zekere mate anoniem.

format_quote

In andere woorden...

Bitcoin is digitaal geld. Hoewel het logo van Bitcoin een munt is, moet het absoluut niet worden verward met fysiek geld. Bitcoin is wereldwijd de meest bekende digitale valuta. Wordt ook wel ”digitaal goud” genoemd.


Wanneer en waarom is Bitcoin ontwikkeld?

desktop_windows

Digitaal contant geld

Bitcoin is uitgevonden door Satoshi Nakamoto in 2009. Zijn voornaamste doel was om de elektronische variant van contant geld te ontwikkelen.

public

Decentraal

Satoshi Nakamoto wilde zijn digitale geld decentraal maken, zodat een centraal overheidsorgaan als een bank of financieel instituut niet meer nodig zou zijn.

timeline

Groei

Satoshi Nakamoto ontwikkelde de broncode van Bitcoin en met de tijd ontstond er een steeds grotere Bitcoingemeenschap en groeide het uit tot wat het nu is.


Wat zijn de kenmerken van Bitcoin?

lightbulb_outline

Innovatief

Bitcoin was de eerste valuta die op grote schaal gebruik maakt van blockchaintechnologie. Het is de pionier onder de cryptocurrencies waar alle andere valuta in navoling van komen.

accessibility

Toegankelijkheid

Bitcoin geeft toegang tot markten die historisch gezien moeilijk waren om te betreden. Microfinancieringsmogelijkheden in ontwikkelingslanden zijn het voornaamste voorbeeld.

lock

Bescherming

Bitcoin kan verbeterde bescherming bieden tegen fraude en diefstal. Zolang de juiste maatregelen worden genomen, is het in principe veiliger dan conventionele valuta.

import_export

Volatiel

Bitcoin wordt geassocieerd met zowel grote winsten als grote verliezen. Het is een nieuwe waardedrager waar veel over wordt gepraat en heeft daardoor grote volatiliteit.


Bitcoin kopen

Eenvoudig Bitcoin kopen op het platform van Bitvavo.

Zonder technische rompslomp Bitcoin kopen? Bitvavo maakt digitale valuta voor iedereen toegankelijk. Registreren is eenvoudig en binnen enkele minuten beschikt u over de valuta van de toekomst. Dankzij ons geavanceerde platform heeft u overal toegang tot uw eigen digitale valuta. Wij hanteren geen minimum bedragen en instappen is voor iedereen mogelijk. Bij Bitvavo kunt u profiteren van razendsnel groeiende technologieën en meerdere digitale valuta kopen en verkopen. Onze missie is het aanbieden van digitale valuta op een veilige, eenvoudige en toegankelijke wijze. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ons team bestaat uit mensen met een passie voor digitale valuta, en we zijn altijd bereid om u te helpen.

Aan de slag

Beoordelingen

Wat onze klanten over ons zeggen.


Over Ons

  • Herengracht 450
  • 1017 CA Amsterdam
  • support@bitvavo.com
  • KvK: 68743424