Digitale valuta voor iedereen

Maak gratis een Bitvavo account aan inclusief wallets om direct digitale valuta te kopen en verkopen.

Registreren    |    Inloggen
Kopen & Verkopen
1 =
swap_vert
Aan de slag

Koop digitale valuta in 3 eenvoudige stappen

Koop digitale valuta in 3 eenvoudige stappen

Koop binnen enkele minuten de valuta van de toekomst.

1

Aanmelden

Maak een Bitvavo account aan met bijbehorende wallet waarop u veilig uw digitale valuta kunt beheren. Iedere klant is bij ons welkom. Wij streven ernaar om digitale valuta voor iedereen toegankelijk te maken. Voor aanmelden worden geen kosten in rekening gebracht en is dus geheel gratis.

2

Bedragen overmaken

Maak een bedrag over voor de aankoop van digitale valuta. Dit kan eenvoudig dankzij de betaalmethodes die wij aanbieden. Voor uw bescherming bieden wij een modern beveiligingssysteem en een professioneel team.

3

Aan de slag

Koop direct de valuta van de toekomst. Bij Bitvavo kunt u zonder enige technische rompslomp direct digitale valuta kopen en verkopen vanaf uw Bitvavo panel. Transacties worden razendsnel door Bitvavo verwerkt.


payment

Vertrouwde betaalmethodes

Bij Bitvavo kunt u direct digitale valuta kopen met de door u vertrouwde betaalmethodes. Geen wachttijden, u kunt direct aan de slag. Bitvavo hanteert geen minimumbedragen. Bovendien is Bitvavo een Nederlandse aanbieder van digitale valuta met een bankrekening in Nederland, waardoor IBAN overboekingen sneller worden verwerkt. Bitvavo brengt geen kosten in rekening voor overboekingen.

verified_user

Veilig

Het merendeel van de door u gekochte digitale valuta wordt beheerd in zogenaamde ”Cold Wallets”. Dit zijn wallets op apparaten die niet zijn aangesloten op het internet, waardoor ze niet gehackt kunnen worden. Hiernaast krijgt u bij Bitvavo de mogelijkheid uw account uitstekend te beveiligen door middel van Twee-Factor authenticatie, veiligheidsmeldingen en email bevestigingen voor belangrijke handelingen.

schedule

Eenvoudig

Bij Bitvavo hoeft u geen wallet aan te maken voor de digitale valuta die u koopt en verkoopt, hierdoor kunt u zonder technische obstakels beschikken over alle digitale valuta die Bitvavo ondersteunt. Bitvavo is vanaf uw mobiel toegankelijk, vanaf iedere locatie bereikbaar en u kunt eenvoudig digitale valuta storten en opnemen.


Digitale valuta kopen

Eenvoudig digitale valuta kopen op het platform van Bitvavo.

Zonder technische rompslomp digitale valuta kopen? Bitvavo maakt digitale valuta voor iedereen toegankelijk. Registreren is eenvoudig en binnen enkele minuten beschikt u over de valuta van de toekomst. Dankzij ons geavanceerde platform heeft u overal toegang tot uw eigen digitale valuta. Wij hanteren geen minimum bedragen en instappen is voor iedereen mogelijk. Bij Bitvavo kunt u profiteren van razendsnel groeiende technologieën en meerdere digitale valuta kopen en verkopen. Onze missie is het aanbieden van digitale valuta op een veilige, eenvoudige en toegankelijke wijze. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ons team bestaat uit mensen met een passie voor digitale valuta, en we zijn altijd bereid om u te helpen.

Aan de slag

Beoordelingen

Wat onze klanten over ons zeggen.


Over Ons

  • Herengracht 450
  • 1017 CA Amsterdam
  • support@bitvavo.com
  • KvK: 68743424