Digitale valuta voor iedereen

Bij Bitvavo kunt u zonder technische rompslomp digitale valuta kopen, waaronder Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Ripple. Betaal in Euro met iDeal of bankoverschrijving.

Onze Munten:

Koop digitale valuta in 3 eenvoudige stappen

Koop binnen enkele minuten de valuta van de toekomst.

1. Aanmelden

Maak een account aan waarop u veilig uw digitale valuta kunt beheren. Iedere klant is bij ons welkom. Wij streven er naar om digitale valuta voor iedereen toegankelijk te maken.

2. Bedragen overmaken

Maak een bedrag over voor de aankoop van digitale valuta. Dit kan eenvoudig dankzij de betaalmethodes die wij aanbieden. Voor uw bescherming bieden wij een modern en geavanceerd beveiligingssysteem en een professioneel team.

3. Aan de slag

Koop direct de valuta van de toekomst. Bij Bitvavo kunt u zonder enige technische rompslomp direct digitale valuta kopen en verkopen vanaf uw Bitvavo panel. Transacties worden razendsnel door Bitvavo verwerkt.

Vertrouwde betaalmethodes

Bij Bitvavo kunt u direct digitale valuta kopen met de door u vertrouwde betaalmethodes. Geen wachttijden, u kunt direct aan de slag. Bitvavo hanteert geen minimumbedragen. Bovendien is Bitvavo een Nederlandse aanbieder van digitale valuta met een bankrekening in Nederland, waardoor IBAN overboekingen sneller worden verwerkt. Voor overboekingen hoeft u niets te betalen aan Bitvavo.

Veilig

Het merendeel van de door u gekochte digitale valuta wordt beheerd in zogenaamde "Cold Wallets", dit zijn wallets op apparaten die niet zijn aangesloten op het internet, hierdoor kunnen ze niet gehackt worden. Hiernaast krijgt u bij Bitvavo de mogelijkheid uw account uitstekend te beveiligen, door middel van Twee-Factor authenticatie, veiligheidsmeldingen en e-mail bevestigingen voor belangrijke handelingen.

Eenvoudig

Bij Bitvavo hoeft u geen wallet aan te maken voor de digitale valuta die u koopt en verkoopt, hierdoor kunt u zonder technische obstakels beschikken over alle digitale valuta die Bitvavo ondersteunt. Bitvavo is vanaf uw mobiel toegankelijk, vanaf iedere locatie bereikbaar en u kunt eenvoudig digitale valuta storten en opnemen.

Digitale valuta kopen

Eenvoudig digitale valuta kopen op het platform van Bitvavo.

Zonder technische rompslomp digitale valuta kopen? Bitvavo maakt cryptocurrency voor iedereen toegankelijk. Registreren is eenvoudig en binnen enkele minuten beschikt u over de valuta van de toekomst. Dankzij ons geavanceerde platform heeft u overal toegang tot uw eigen digitale valuta. Wij hanteren geen minimum bedragen, instappen is voor iedereen mogelijk. Bij Bitvavo kunt u profiteren van razendsnel groeiende technologieën en meerdere digitale valuta kopen en verkopen. Onze missie is het aanbieden van digitale valuta op een veilige, eenvoudige en toegankelijke wijze. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ons team bestaat uit mensen met een passie voor digitale valuta, en we zijn altijd bereid om u te helpen.

Onze Munten

De volgende munten zijn bij ons te koop:

Bitcoin

De grootste cryptovaluta. Wordt ook wel “digitaal goud” genoemd. Is wereldwijd het bekendst en meest populair.

Litecoin

Vergelijkbaar met Bitcoin, maar dan met hogere transactiesnelheden en lagere transactiekosten. Het kleinere broertje van Bitcoin.

Ethereum

Een slim systeem van programmeerbare contracten. Is naast een munt een decentraal platform met vele verschillende toepassingen.

Ripple

Een munt die is ontwikkeld door een bedrijf dat samen wil werken met de financiële wereld in plaats van deze te beconcurreren.

Monero

Een munt met hoge focus op privacy en veiligheid. Wordt gezien als één van de meest anonieme oplossingen voor betalingen.

Dash

Een munt met grote waarborging van privacy. Heeft sinds de oprichting de focus wat verlegd van anonimiteit naar snelheid.

Bitcoin Cash

Een Bitcoin-afgeleide met snellere transactietijden. Is letterlijk een kloon van de originele Bitcoin die vervolgens is aangepast.

Stellar Lumens

Vergelijkbaar met Ripple, maar decentraal en zonder winstoogmerk. Kan ook worden ingezet voor verzenden van conventionele valuta.

NEM

Een munt die technisch anders in elkaar zit dan andere cryptocurrencies en daardoor relatief minder computerkracht nodig heeft.

NEO

De Chinese overheid staat relatief positief tegenover deze munt. NEO wordt daarom gezien als de Ethereum van de Chinese markt.

ZCash

Lijkt op Bitcoin. Is daarentegen sneller en gebaseerd op een technologie die ervoor zorgt dat alle munthouders anoniem zijn.

Verge

Een munt met extreem sterke focus op privacy. Ondersteunt een protocol waardoor betalingen zeer snel kunnen worden bevestigd.

Bitvavo.com